ADANA LAZER KESİM

ADANA LAZER KESİM

FİBER LAZER SAC KESİM NEDİR ?

            Fiber Lazer kesim makinaları, Fiber Cnc makinalara girilen kodlar ile sacları hızlı bir şekilde işler. Bu bağlamda birçok işlemi aynı anda insan gücünün ulaşamayacağı bir hızda gerçekleştirir. Önceden yüklenmiş kodla, lazer optikleri ve Fiber Cnc makineleri metal ve lazer ışınlarını yönlendirir. Lazer optik ile çelikleri, alüminyumları ve sac malzemeleri kolaylıkla işleyebilirsiniz. Bu seri üretim teknolojisidir.

            Ayrıca Cnc lazer kesim kodlarla yapıldığından hata oranı sıfırdır. Fiber Cnc lazerler en basit şekliyle güçlü bir lazer ışınının optik cam içinden yönlendirilerek söz konusu metalin istenilen şekle getirilmesi olarak açıklanabilir. Bu sayede malzemeye çeşitli desenler kazınabilmekte ve metal istenilen şekilde mükemmel bir şekilde kesilerek kullanıma hazır hale getirilebilmektedir.

            2004 yılından bu yana, Adana'daki öncü yüksek kapasiteli işletmemiz, tecrübemiz, bilgi birikimimiz ve deneyimli teknik ekibimiz sayesinde günümüzün ekonomik ve üretim teknolojilerine uyum sağlamıştır. 1 adet 15 kW 2000x6000 ve 3 adet 8 kW 2000x4000 lazer kesim makinalarımızla, kaliteden ödün vermeden, Adana dahil 81 ilimize de hızlı taahhüt ve servis sunmaktayız.

fiber LAZER KESİM HANGİ ALANLARDA KULLANILIR?

            Fiber Cnc lazer kesim makinası farklı özelliklerdeki parçaların hatasız olarak kesilmesini sağlayan bir makinadır. İnsanlar farklı malzemeleri farklı amaçlarla kesmek için lazer kesim makinesini kullanabilirler. Aşağıdaki malzemelerin tamamı Fiber Cnc lazer makinaları ile kolaylıkla kesilebilmektedir.

  • Lazer kesim ile her şekil ve boyutta kalıp hazırlanabildiği için kalıp sanayi, en çok lazer kesimin kullanıldığı alandır.
  • Makine ve makinelere ait yedek parçaların imalatında lazer kesimden faydalanılır.
  • Mimarlık ve mühendislik alanlarında kullanılır.
  • Gemi ve yat sanayisinde kullanılır.
  • Vinç, çelik konstrüksiyon, ağır iş makineleri ve yan sanayi ürünlerinin üretiminde kullanılır.
  • İnşaat malzemeleri, asansör ve yana sanayi ürünlerinin imalatında kullanılır.
  • Laboratuvar ve medikal aletleri imalatında kullanılır.
  • Isıtma, havalandırma ve klima sanayisinde kullanılır.
  • Fuar standı, teşhir standı ve raf imalatında kullanılır.
  • Elektrik ve aydınlatma ürünlerinin yapımında kullanılır.
  • Görsel iletişim için kullanılan reklam tabelaların üretiminde lazer kesim kullanılır. 

            Adana' da lazer kesim işlemleri alanında en deneyimli ve başarılı firmalardan biriyiz. 1 adet 15 kw 2000x6000 , 3 adet 8 kw 2000x4000 lazer sac kesim makinalarımız ile Adana dâhil tüm şehirlere hizmet vermekteyiz. Amacımız her zaman %100 müşteri memnuniyeti sağlamak ve bu doğrultuda kendimizi sürekli geliştirmeye çalışmaktır. Lazer sac kesim fiyatları hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız bizimle iletişime geçmeniz yeterli. Özel fiyatlarımızı öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.